Friday, February 13, 2009

Sepangethi aka spaghetti...


smlm adalah terajin..sbb my dear adalah hari2 balik kul 8.. so sdg sedap2 rilex tetiba saya rasa mcm nak mkn spaghetti plak..so turun2 bwh tgk brg semua ada so apa lai leburkan semuanya ke dlm periuk.. and ari tu saya ada buat homemade burger tp terlupa nak amik gbr ngan nak berbloggkannye maybe next time..so ada lebihan so saya ponx bulat2kan jadi meatball..huhu maka jadilah spaghetti meatball yg yummy.. dh lama rasa tak buat spaghetti nie..dulu2 slalu gak buat dn saya akan letak capsicum, cndwn butang, karot and celery so bg nmpk sedap and menyihatkan and bg pekat sket2 kuah tu... maka terhasillah mknan spt di atas..okelah nak tgk raja lawak nie..hehe entry pendek jer..

~~chiow~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie