Monday, February 16, 2009

Family Outing...

Last saturday kami org semua telah melakukan family outing sbb nak pi tgk upin & ipin..biasalah bwk kanak2 nie menonton so yg tua2 sebuk mengekor gak..hehe

so saya, kakak saya, adik, serta my cousin and wifenya termasuk 5 org kanak² nie telah menghavockan mines..biasalah kan kids mana lah reti nak duduk diam..sakan jer main tgh² org ramai tu.. kitaorg lepak dulu kat mc'd smntara nak tgu kul 1..


~my sibling~

abis jer movie bwk plak si kanak2 kecil nie main2 permainan yg ada kat mines tu..suka jer derang tu.. pas tu lepak kat big apple borak2 semua bru blk..


~us~

~my cute lil niece~

seronok jugak kuar ngan derang..owh yer my dear tak ikut sekali sbb dia kena pegi keja..sian dia every week kena pi keja weekend..sian kat saya gak sbb borink dok sowg2 kat umah.. tp minggu nie takper ada adik saya temankan.. so dok borak n hang out ngan dia jerlah.. hehe tp yg paling sadisnye sbb my sis punye anak yg me panggil kakak ask me; "nape pak uda tak dtg?" pak uda mean my dear lah..derang agak rapat jugaklah stlh my dear telah merasuah si kecik itu ngan mamee..sgt tidak sihat..hehe


~si kecik yg rindukan pak udanya huhu~


~and my partner for today is mr. giraffe huhu~


*kredit pic to atielense

~chiaow~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie