Sunday, February 8, 2009

Cerita Hari Sabtu...

semalam adalah hari yg membosankan utk separuh hari..sedang bangun dr tido perkara utama dan biasa yg saya lakukan, mendobi..smbil2 tu saya ponx wat bfast tuk my dear sbb dia nak pi keja kul 10...sambil2 kami minum pagi saya my dear suh saya pi servis keta tu sbb dh smpi 1k km...saya nie tak penah gi servis keta so adalah agak nebes sket..

lepas mkn saya ponx naik atas selongkar fail nak cri senarai pusat servis..col2 semua penuh.. nak pi kat tmpt saya beli keta kat damansara tu adalah sgt maklum kena booking advance at least 3-4 hari.. so last pi jer yg kat bangi tu..bkn pusat servis proton edar tp kira mcm dealer lah..so saya ponx siap2 ala kadar dn pi sana..


kitorg pi 2 keta sbb my dear pas tu nak pi keja...smpi2 jer tgk tak rmi org..waktu tu kul 11 lebih lepas dh diskus and report apa2 yg patut my dear ponx terus gi keja..saya ponx tgu lah kat situ..kejap jer dlm 1jam dh siap dh...kena 100 lebih jer okelah kot..pas tu saya terus balik..



~keadaan didlm pusat servis~





tapi saya tak balik ke rumah terus ponx pi isi minyak dulu and then saya tgk keta saya amatlah kotor..nak cuci sdri almaklumlah malas...hehe pi cuci keta dulu bru blk..
blk2 lapar tp malas nak masak sbb stkt saya sorg jer nak mkn.. so saya just minum susu segelas and mkn roti dua keping..sidai baju, sapu sampah sket terus naik atas tgk tv..mcm2 channel saya tukar semua tak best..cuba tuk tido - tp tak bleh..puas dh golek sana sini..last2 saya buat kptsn main ps..1st time main best gak smpi ralit tup2 dh pukul 5.50 sbb my dear ckp dia nak blk dh so dia ssuh saya siap2 nak kuar..



~makanan tghari saya~

so kitaorg ponx kuar lah pi Jusco balakong..saja je jln2 borink lah duk umah jer seharian kan..so kitaorg pi tgk wayang lah apa lai..nak soping tak tau nak soping apa..last2 tgklah citer sifu & tongga..akhirnya ngk jugak citer melayu..huhu next entry saya review yer..hehe




~mknan malam kami chicken wing kfc~


so itu jerlah aktiviti saya seharian...separuh hari yg membosankan.. :) separuh jer lepas my dear dh blk takderlah bosan..ngeh2
~~end~~

1 comments:

atielense said...

not so good for diet...he...he

 
Design with love by Jiji for Zamimie