Thursday, February 26, 2009

I got Prank ~ stupido, idioto!!!

smlm dlm kul 7.30 saya dpt satu msg:


"Salam mie, maaf kalau menganggu.
nak bgtau sidemrror sblh kanan patah..
rider TPM tak sempat nk belok jd dorg bgtau kat kaunter nie..."


bederau darah saya baca.. so adalah lanjut2 msg saya..malas ler nak copy paste kat sini.. waktu tu 7.30 saya bercadang nak blk kul 8..so apa lai buat duu keja yg ada.. tak tenteram jiwa nak buat nie.. smpi budak2 nie borak2 kat blkg saya marah.. tak tau lah betul ke tak apa yg saya edit tu..

dlm fikiran tu dok imagine cmner nak blk nie side mirror dh patah.. belah kanan plak tu.. sok pagi cmner plak nak gi keja? takkan nak naik keta my dear plak.. brp RM kena betulkan? sapa yg nak pi betulkan? apa kata my dear?

semakin lama jiwa dh tak tenteram.. bgtau opis mate saya smpi dh meleleh2 air mata n ingus ( dasar cengeng huhu)...apa2 ponx saya ckp pi smy dulu sbb nnti sng settle semua terus blk jer.. saya ponx rasanye smyg tak khusyuk dok terbayang2 jer keta saya punye keta yg dh kena langgar tu..cuba intai dr atas..nmpk keta saya tp gelap sbb dh malam..

lepas tu jer terus cabut bwh smbil ditemani kwn saya yg lain..sekali tengok takder apa2 ponx keta saya..siap tolak2 side mirror tu.. saya dh menyumpah dh..terus col bduak tu marah..sia bleh gelak2 lai..dia tak tau jantung saya bagai nak pecah berdebar..kepala saya dh pusing2 mcm gasing fikir..

klu waktu tu ada lipstick kat tgn mmg abislah keta dia yg scr kbtln park kat sblh keta saya, saya conteng.. bleh wat main2 plak..klu main2 lepas tu ckp takperlah...nie saya sket punye lama kat atas sekali turun tgk baru tau tipu..menyirap darah saya..bodoh piang betul, *oink2 giler...ini bkn panggilan hangit oke..

~~stupido, idioto~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie