Wednesday, February 11, 2009

MaMa CHOPS PaPa GRILL...

Ahad lepas kami mkn kat sini sbb saya telah mengisytiharkan dapur ditutup hari ahad tu..kui kui bkn apa siang tu bertungkus lumus mengemas dapur semua and tingkat bwh..so saya biarkan dapur tu kering and ilang bau2 minyaknye.. bfast mmglah mkn roti jer.. lunch ponx kat kedai lalalalalalalariks.... saya bkn malas yer cuma cuti berehat jer..sian kat dapur saya tu + ngan saya sekali.. :)

so mlm tu ingat nak wat tuna ngan tortilla tp my dear ajak mkn kat luar..saya ckp ngan dia rasa mcm nak mkn western jer..so dia ponx ajak lah pi mama papa..kira paling dkt ngan umah kitaorg ngan mknan dia okelah wpun environment tak brp ceria sgt..

order kami malam itu adalah....


~my dear punye fud~


~it's mine~


~ice lemon tea & sirap cincau~

kedai nie saya pegi yg kat bangi tu depan ngan PKNS..tapi byk jer cwgn2nye saya tgk, kira famous jugaklah..mknan okelah stkt nie saya pegi tak penah plak kena yg tak best..ayam sgt fresh cuma tak penah cuba mkn meat jer kat sana.. apa2 ponx selamat mencuba kepada yg berminat..

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie