Tuesday, September 15, 2009

Berbuka @ Kelab Golf Darul Ehsan..

ini adalah iftar ke-23...weekend ari tu kitaorg berbuka kat umah my PIL...so ahad tu my FIL ajak berbuka kat kelab golf nie sbb ada member dia nak banjer..so kitaorg mmg takder planning aper2 join ajerlah..tp siap ponx buruk2 jerlah...yerlah tak plan langsung nak berbuka kat luar so mana ada bwk baju cantik2 nie...hehe tak kisah lah janji mkn...

kitaorg bertolak dr umah dlm kul 6.20 agak lewat jugaklah tp manage tu arrive kul 6.45..cepat gakkan doket jer walaupun kitorg tak tau tmpt nie kat mana..1st time pegi tu..huhu

as usual gbr mknan mmg tak snap ponx since kitaorg smpi dh lewat and org ponx dh ramai beratur utk amik lauk..so mmg takderlah nak snap apa2 ponx kan..stkt yg ada jer..

so far mknan dia best2 lah jugak..kebanyakkan mknan kampung and kambing telah tergolek smpi 2 ekor..kejap jer dh abis...sbb saya nak pi utk second round tgk chef tu tgh kokak2 kan tulang kambing tu..mybe nak wat sup ke apalah..

~tah kenapa mataku nmpk bulat~

~mydear penyejuk hati huhu~

~1st round punyer mknan roti canai and kambing panggang~

~mydear punye amik kids food tah apa2...tpi saya bedal gak wedgesnye sedap.. :p ~

kali nie saya mkn byk tak tau kenapa..huhu mgkn sbb sng hati kot..

1st round ~ roti canai, daging panggang and wedges.
2nd round ~ satay, abc, kebab
3rd round ~ fettucini carbonara
4th round ~ aiskrim potong perisa kcg and pulut hitam
5th round ~ kek dan buah2an

pas tu mmg dh tak larat nak mkn dh..dok minum air kosong jer..huhu smpi umah terbongkang kepenatan dan kekenyangan...smbil2 rasa2 malas tuk pegi keje esok hari...yerlah esoknye isnin kena pi keja...huhu borink tul... :p

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie