Thursday, September 17, 2009

Berbuka @ Garden Hotel

smlm kitaorg telah berbuka diluar...mcm biasalah ada org belanja..kuikui kat mana di The Garden Hotel..

saya dr opis awal jer sbb takut jem..dr opis 4.30 4.45 dh smpi dah midvalley..mydear lmbt sket sbb dia dr site cbj..so saya berjln lah sorg2 diri kat midvalley tu..biasalah klu jln sorg2 sure laju jer jlnnyekan...hehe masa tu takder lah rasa letih maner..so bila dh atr brg kat keta smbil tu dok tgu mydear brulah terasa sakitnye kaki ku...

sblm tu smpt gak snap2 deco raya kat mid tu..tp maklumlah bila dh sorg2 tu rasa mcm loser plak..huhu


cantikkan deconye..mcm ala2 gbr katun mcm tu..hehe

oke lepas tu dlm 6.45 mydear ponx smpi dn kitaorg terus gerak ke garden hotel and terus ke tingkat 8 the spade restaurant..sampai borak2 lah dulu sbb awal laikan...dh kul 7 bru ramai org bgn amik mknan..

awal2 tu meja byk kosong lenggang jer..lai ponx kwsn tu kecik jer and tak crowded so mcm selesa..lai ponx kat luar tu ujan lebat so mmg semua org ponx lmbt..

mknan kat sana tak byk choice tp amatlah sedap oke..hehe suka sgt sbb ada oyster ngan sushi..benda tulah yg saya awal2 serbu...tp sbb pregnant kan mana leh mkn mknan yg tak msk sgt tu..so amik sekadar tuk lepaskan rasa terliur jerlah..tp smpi skrg dok terliur2 lai ngan oyster tu...sedapnye lahai...

makanan pertama saya nasi ayam steamed...nmpk mcm biasa jerkan tp sedap tu..yerlah nasi ayam hotelkan beza lah sket dr yg gerai2 biasa...

ini plak mknan kedua saya...lobster seekor, oyster satu jer..tak leh mkn byk2 mentahkan... :( ketam masak sweet sour tak best sgt...lai ponx susah nak mkn kena pki tgn..huhu and tersorok dibawah ketam adalah pizza ikan..sedap gak..hehe

3rd round punye mknan plak fetuccini carbonara ngan keropok ikan serta sata...fetuccini adalah sedap serta keropok ikan adalah sedap..tp sata dia tak sedap ler tak sepure yg my mil beli masa dia pi terengganu dulu..

owh yer lepas jer 2nd round punye mkn saya dh takder amik gbr dh lai..sebuk dh nak mkn so takder masa lah eden nak snap2 pic nie..

kali nie saya tak mkn byk sgt tp puas hati lah mkn..cuma tak dpt mkn sushi jer sbb shushi byk guna salmon..erm ikan salmon tu kan ker tak msk..huhu takper2 nnti lps bersalin pulun lah blk mkn sushi balas dendam.. :P

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie