Thursday, September 17, 2009

Konvokesyen..

wah tajuk sapa yg konvo nie...



hehe not me ok..saya konvo thn 2005 dh 4 thn yg lepas dh..sajer jer membangkitkn kenangan..

abis sapa plak yg konvo nie??? mydear kah??

uik konvo apa you nie dear?? hehe

bkn kami yg konvo tetapi my bil yg konvo..hehe


kitaorg sajer jer nak meramaikan org2 ramai kat situ..huhu

since mydear ponx ex-graduate from mmu jugak so dia ponx tak melepaskan peluang tuk amik gbr studio dgn berobe serta bermortabod..sblm nie masa dia konvo 2002 dulu takder peluang nak amik gbr studio..so kali nie amik jerlah utk kenangan...

cuma bezanye kali nie..he said, dia lah yg katakan dulu kurus skrg dh tembon..hehe takper saya ckp skrg lagi nmpk hemsem berbanding dulu..hehe

owh to my bil tahniah on your convocation and skrg dh keja dh ponx..

apa2 ponx meh tgk gbr..huhu




~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie