Thursday, September 10, 2009

Tak Sihatlah... :(


dugaan betul time2 nak penghujung puasa nie.. mana taknye dah 2-3 hari nie rasa mcm tak sihat jer, letih semcam..kul 10 mesti dh masuk tido..sib lah bgn pagi2 tu ada kudrat tuk sediakan makanan tuk sahur klu tak kesian lah mydear nak sahur apa..sbb sygkan beliau ku gagahkan diri bgn and masak...

pas tu becinta plak nak gi opis..doyai.. rasa lepas subuh tu nak tido jer terus..yerlah kena drive kan pi opis...kdg2 ada gak kitaorg pi keja sama2 tp sejak2 nie byk masa dia keja kat site..kdg2 pi opis pas tu pi site plak..so mmg ler tak leh g keja satu kereta..takkan nak naik ktm plak..hazab ler dh lama tak naik ktm nie..

hari nie rasanye paling teruk sekali dugaan siang2 nie ponx dh rasa nak muntah...nyaris ler nak termuntah dlm bilik air tadi...kepala plak ting tong jer rasanye...tp dlm pada tak sihat tu sempat lah siapkan satu portion..wpun tak brp produktif at least begerak lah keja tu kan..

pas tu knpa tah sejak2 nie rasa mcm sengugut plak..tp takderlah teruk ala2 mcm sengugut light2 jer..nape lah ek.. dh ler semakin nie baby kuat tul menendang tak larat rasanye...huhu apa2 ponx harap2 dptlah puasa penuh thn nie..tak yah lah sebuk nak ganti pose nnti...mudah2an insyallah..

p/s: lmbtnye nak 4.30 tak sabar nak blk nak landing atas katil..rasa mcm malas jer nak gi keja esok..huhu

~~end~~

2 comments:

cik_ah82 said...

ntah2 ko 7 bulan lebih dh bersalin kot..hehe

mieoney said...

wei hang jgn aku nie dh blm abis prepare...harap2 taklah..aku rasa false contraction lah tu mmndgkan dia light2 jer..huhu

doa..doa..doa..amin

 
Design with love by Jiji for Zamimie