Tuesday, September 8, 2009

Owh Twins Baby...

ceh konon2 plan awalnye blm nak beli lai..biar mydear jer yg beli masa saya dlm pantang nnti..tp ari sabtu lepas punye lepas blk dr check-up, mydear dgn bebesar hati telah membawa saya ke kedai ini..hehe

~depan kedai Twins Baby~

kedai nie act my sis yg bgtau sbb dokek ngan umah dia..location dkt jer ngan tesco ampang...erm plan awak klu dh pegi sure lah kena beli..klu nak survey2 tmpt lain pas tu nak pi blk kat situ ngan jemnya mmg tak brp nak berbaloi lah...

so saya beli lah yg pakej punyer sbb kbtln masa tu derang tgh sale smpi 31hb ogos..masa saya pegi tu 29hb ogos so apa tgu lai..saya amik yg pakej RM600+ jer tak derlah beli mahal2..oke baby cot include ngan matters and bedding set..

saya beli lebih kurang mcm nielah ker sama ek tah lah lupa plak...still lai dok dlm kotak...


pas tu mlm ahad tu kitaorg pi sogo sajer jerlah alang2 dh smpi area2 situ pi lah sogo..tgk ada baby cot nie sebijik mcm kitaorg beli harga RM300 lah lebih kurang..mula2 fikir murahnye rugi beli kat situ..tapi bila fikir2 and kira blk untung juga yerlah bedding set katalah RM200, tilam paling murah RM190 kitaorg tgk..tp yg kitaorg punye tilam tu lai tebal..so kira berbaloi lah jugak..mgkn murah dlm 40-50 inngit jerlah kot...



~derang tgh check brg sbb saya nak bukak lmbt lai~

~~end~~

2 comments:

Zezzatty said...

yg dlm pix tu sama mcm Rayna punye :D

mieoney said...

owh yer ker...kbtln plak..tp baby coat kbnykkan warna putih kan...kitaorg kalau bleh nak beli coklat gelap atau itam..huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie