Sunday, September 13, 2009

Iftar @ Ikea...

last friday kitaorg telah plan tuk berbuka kat ikea..mmndgkan buffetnya adalah murah RM15.90 so semua ponx setuju jer nak pegi..yg pegi semua my ofismate and plus mydear..so kitaorg g 10 org jer..tu ponx kira dh ramai..but last year rasanye dkt 20 org yg join..mgkn kali nie kitaorg plan agak tergesa2 so 10 jer yg pegi...


wlaupun 10 org tapi seronok jer kitaorg g mkn kat sana..penat gelak rasanye..mkn tu takderlah sgt..tp borak and gelak jer lebay..huhu


~line beratur yg pjg~

~environment dr tempat saya duduk~

~mknan berbuka saya..bila dh masuk waktu derang tak abis lai beratur so kitaorg yg tinggal mkn aiskrimlah dulu~


review sket psl mkn kat sana...

  1. erm rasanye 1st and the last kot mkn utk buffet kat sana sbb adalah tidak sedap..
  2. mereka letak meja buffet setempat yg menyebabkan semua org kena beratur at least 1 hour tuk mendptkan makanan oke..dh ler pose kena plak beratur lama2..azab ko tau lah murahkan..
  3. 3 benda yg paling sedap kat sana keropok ikan, pulut panggang dan aiskrim jer...yg lainnye hampeh..

  4. menu utk hari tu - nasi, daging msk merah, ayam msk stew, suhun grg, potato au gratin, kerang masak lemak, kcg botol grg, ulam2an dan kuih.

    ini my reviewlah..tak tau lah kot2 waktu org lain mkn tu sedap...tp takder ponx mknan yg saya hrpkan mcm yg derang mkn thn2 lepas chicken wing ngan spageti...hampagas tul lah.

~linie yg khusyuk mkn eskrem yg sedap~

~tgk mknan atas meja..sbnrnya tak abis tu..nmpk cam licin jer tp sbnrnya tidak~

~peace~

~last sekali sapa2 yg request gbr terbaru saya..inilah dia 7 month pregnant huhu~

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie