Monday, September 14, 2009

Iftar ke - 18..


ini plak menu hari ke 18...mknan lebih kurang jer..huhu

saya mkn mknan feveret nasi segera saya nasi kerabu..nyum2
tak tau lah nape suka sgt nasi kerabu nie..letak lah byk mana ponx for sure saya bleh abiskan..
masa belajar2 dulu ptg2 selalu beli nasi kerabu ngan aym grg berempah panas2...tp kena beraturlah.. pas tu pilih ayam yg dlm kuali lai...mmg panas kow2lah..sedap plus mantap..
klu skrg nie nasi kerabu mkn ngan ikan celup tepung pas tu letak sayur lebay ngan cili lebay..pedas bru best mkn..tp bln pose tak mintak lah cili lebay..pedas ko dh lah perut kosong tak psl2 jer berdangdut baby kepedasan dlm perut...huhu
berbuka kali nie sekali minum air kelap..ish mmg tak cukuplah stk beli sebiji cam tu..kena beli dua biji lah next time..tp saya beli yg fresh so agak mahallah sebiji RM2.50 yg dh cmpur ais ngan gula tu RM2.00 jer..tp tak bestlah sbb nnti time berbuka air tu dh takder rasa kelapa sgt..biasalah kan org jual psr ramadhn nie nak untung lebay buh lah ais byk..
~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie