Thursday, September 3, 2009

Iftar ke - 12...

selalu bila blog hoop jer mesti tgk org rajin jer update mknan berbuka derang hari2...saya ada gak amik pic mknan..cuma malas tu lebay jer nak upload kat blogspot nie..huhu

so hari nie dpt kekuatan plak nak mengupdate mknan berbuka saya..tp amik yg the latest lah dulu..yg lepas2 klu rajin baru letak..klu tak rajin tak letak..hehe

ini mknan berbuka semalam..owh yer saya sejak2 puasa nie mmg tak penah lai masak tuk berbuka..beli jer kat param tak ponx buka kat luar..tp utk sahur hari2 ponx masak..cuma masak yg simple2 jerlah..sapa yg berselera sgt2 nak mkn time sahurkan...

~nasi lemak aym grg berempah~

~roti jala kuah kari~

~kerang grg bercili~

sket jerkan kitaorg mkn..tp ada satu menda lai lupa nak snap..taufufa kat dlm peti ais nk bg sejuk bru best mkn...wpun kitaorg beli sket mknan tp total dia adalah RM14..mahal jugakkan..

Nasi lemak (2 bungkus) - RM7.00
Roti Jala (9 keping) - RM3.00
Kerang Bercili - RM3.00
Taufufa - RM1.00

cmner mahal kan..huhu ingat next week nak msk plak lah..dh jemu dh mkn mknan kat param tu..sbb takderlah sesedap mana ponx mahal jer lebih..hehe

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie