Tuesday, September 29, 2009

Game Addicted..

dah berapa hari asik lupa jer nak amik gbr raya..

bila dh kat umah bleh jer nak upload tapi...

tapinyer bila dirumah sebuk plak ngan game burger rush klu dh mengadap pc tu..




sblm2 nie dok giler game kat facebook tapi dh kurang dh..

sbbnye boring and lambat nak tgu berbuah lah berbunga lah..huhu

game nie dh berapa kali khatam dh dok main balik semula..

huhuhu

wpun ngantuk main gak smpi tak sedar dh kul 11 lebih..

padahal sblm tu tgk tv mata dh nak tertutup dh..huhu

so mgkn esok2 lah bru saya upload gbr raya ek..


~~end~~

2 comments:

Anonymous said...

kak mimi. nanti baby suka makan burger


lea

mieoney said...

takper nnti akak buat homemade berger bru berkhasiat...huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie