Monday, September 7, 2009

Iftar ke - 14..

Jumaat lepas saya telah berbuka puasa di Marriott Putrajaya..segalanya adlah disponsor oleh rakan mydear...best2 hehe saya suka mkn kat hotel nie sbb byk choice..

~tmpt mkn kat bwh nie~

~smntra tgu waktu berbuka snap sana sini smbil duduk sbb kaki lenguh mengharung jam~

owh yer disbbkan saya adalah malu utk snap2 gbr mknan saya hanya menggunakan khidmat cik google jer utk carian gbr..huhu pemalu + pelapar..so takder masa nak amik gbr okey..

mknan kat sini best jugak..susun aturnye menarik sbb jarak atr satu gerai dgn yg lain adalah jauh utk mengelakkan crowd..so mmg takderlah beratur pjg2 tuk amik food...

mknan pertama yg saya mkn adalah dim sum..duyai walaupun tak byk pilihan tp yg ada tu ponx mmg sedap..saya amik smpi 2 kali dim sum nie..



lepas tu saya amik plak roti boom 2 ketui dgn murtabak yg mmg heaven lah ngan daging serta isi ayam..mmg kalah lah yg jual kat psr mlm..mmg takder rasa telur lgsg, rasa daging jer...owh yer saya tak brp suka sbb rasa mcm muak plak...

lepas tu saya try plak shushi..tp shushi dia tak brp nak best lah...sib amik sket jer walaupun saya adalah peminat setia sushi...huhu


pas tu saya mkn roasted lamb plak...bila dh kenyang ronda2 kat luar bru lah nmpk gerai nasi kerabu and ikan bakar...saya nak cari udang bakar tapi takder abis dh udangnye...nak mkn pasta tp perut dh kekenyangan smpi waktu nak smyg tu rasa mcm nak terkeluar blk...mgkn sbb pregnant perut dh jadi mkn kecik...klu tak byk lai saya bleh mkn tu..huhu

last sekali saya mkn desert lah..apa lai aiskrim..owh yer gerai ais krim ngan abc dia punye aksesori smpi 2 tingkat oke..sket punye byk ko..huhu ala aksesori tau tak yg mcm jagung, kacang and segala bagai mak nenek tu..rasa saya satu tingkat ada dlm 20 pilihan kot sbb 2 layer..mmg heaven lah mkn kat sini...mknan ponx sedap2..

owh yer ada sapa2 nak banjer saya mkn tak silalh ajak yer jgn malu jgn segan..huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie