Monday, September 14, 2009

My Set Bersalin...

oke skrg nie saya dh start beli barangan baby dn utk diri sdri..kalau keluar ke shopping kompleks tu mmg jerlah ada habuan tuk baby tuk dibawa balik...sblm nie tgk jerlah..huhu

oke kali nie nak citer psl my set bersalin plak...sblm nie tak penah ponx terfikir tuk beli jenama apa..yerlah tak sibuk2 lah org kata..tp bila dh nak bersalin nie baru lah terfikir produk apa yg aku nak pki...

gigihlah surf internet cari produk apa yg sesuai...erm tp dlm kepala hanya terbayangkan 3 jenama aje..sbb yg lain2 tu mcm tak dpt nur jer..huhu eh ada ke jenama lain? .. :P

1st sekali saya tgk jenama nie sbb tgk mcm ramai jer org pakai..tapi bila dh belek and telek kira dia mcm pakej plak..kena tmbh yg lain2 so kira mcm harga pakej pas tu kena plus2 yg lain plak klu nak beli brg yg lain..yerlah kita bkn tau ponx semua khasiatnye mana yg perlu mana yg bagus..bila baca2 dia ckp semua bgs..so mean kena beli semua lah end up maunye smpi berapa ratus..

ini plak 2nd set yg saya survey..mndgkan ianya mcm tak rumit serta my sis serta my cousin yg lain ponx guna produk nie..so saya pilih tuk membeli yg nie..harga RM240 jer..my sis yg belikan.. so far saya baca produk dia tak byk and mudah tuk nak gunakkan sbb dh tau apa keperluan setiap brg tu..

ini saje jer gatal2 survey sbb ada org gunakan..hehe tp produk nie byk org ckp panas tang jamunye..amat tidak sesuai lahkan klu nak menyusukan bayi..tak taulah kan ramai org ckp mcm tu..tp harganye murah jer.. sapa2 yg berminat bleh lah survey testimonial kot2lah baguskan..

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie