Wednesday, June 16, 2010

BBQ with Family...

sabtu mlm yg lalu kitaorg wat majlis kecil2an adik beradik jer...kami ber-4 beradik saje wat mkn2 utk merapatkan hubung silaturahim...adik beradik tak ramai tp campur ngan in law dan anak2 buah meriah jugaklah....


ini semua plan abg saya ngan my sil lah...port umah kakak saya sbb rumah dia besar sket and berada ditengah2 atr kami so ke sanalah kami...bhn2 semua abg saya yg sediakan..keja saya mudah jer beli buah bwk dtg sana...sng jerkan..yerlah pengecualian sbb saya ada anak kecik...anak2 derang suma dh besar...haha



so menu mlm tu kambing, daging, ayam dan udang panggang...serta steamboat...see mkn byk tul kitaorg..pdhal yg mkn 7 budak besar, 4 budak kenit..eman tak termasuklah...huhu tp dia punye mknan cam nak mkn 20 org...haha biasalah dr tak cukup kan baik lebay2 kan..tak abis simpan lain kali bley panaskan blk...


lepas tu dh kenyang plak kitaorg ada suprise utk derang yg besday bln 6 iaitu mydear, my lil-sis and my nephew...serta tak dilupa utk fathers day for sure lah utk mydear and my bro kan..kitaorg sambut teradvance tak kisalah bkn kena saman ponx klu sambut awal2..haha

[gbr adalah tidak mengikut kronologi]


~kambing panggang yg heaven...kitaorg dok melantak nie jer smpi steamboat tak berusik jer...budak2 jer yg dok mkn menda tu~

~eman ngan abg adam~


~eman ngan kakak sufya..~




~eman ngan baba~

~eman tgh aim meja mkn yang penuh melimpah ruah huhu~

~fathers day cheese cake~



~abg adam~


~meja hidangan sebelum diserbu~


~sabrina tido kekenyangan...kaki ponx tak smpt nak basuhh dok melenjan main~





~kek utk besday bulan june~







~mangsa-mangsa panggangan~






~my sil smpt lai sediakan goodies for the kids~





~kids lah yg plg enjoy~


~adam dan aqieff~



~eman nak tukar bju dah nak blk tido kat umah~




~sufya yg kepenatan~




wpun saya tak berada lama disana tp saya sgt seronok hari tersebut...sayang korg semua...

next trip PD ek... =)

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie