Monday, June 28, 2010

Dinner In The Sky...

berani tak klu nak mkn kat atas langit?












tapi bkn mcm dinner kat menara kl taw...












ini yg style terawang2 serta kaki tergantung gitu...





~cmner berani tak?~






sesapa yg gayat abaikan ajer ek...huhu




kang tak pasal2 meroyan histeria kat atas tu...




yerlah bygkan mkn diatas ketinggian 50 meter sambil nmpk bwh...

wpun mengayatkan tp yet so fun..hehe




~siap ada satu extension utk musician tuh~


~klu rasa nak muntah lambakkan ke bawah aja huhu~

dinner in the sky nie boleh wat kat mana2 jer...dr pic2 yg saya tgk ada yg wat sblh big ben tower yg kat london tu...

kiranye menda nie transferable lah...janji ada ruang lapang seluas 500 meter persegi boleh dh...


harga tak tau plak saya...kat msia belum ada lai..
setakat nie dah ada kat 30 buah negara Australia, Rusia, Germany, India, Canada dll..



klu ada saya rasa harga adalah agak berpuluh riban gak nie...



klu nak wat wedding ponx boleh atas nie..



tp keselamatan adalah perlu dititikberatkan..kang tak psl2 dok spital..


yg kat seat tu saya tgk seat belt dh mcm keta lumba punye jer huhu...



apa2 pun layari dinnerinthesky utk maklumat lanjut...


**ceh cam iklan plak...iklan khidmat masyarakat dr mama eman...ahaks.. =p

~~end~~

1 comments:

purple_lav said...

oooo macik tak sanggup weh...kang terjatuh, mati katak le jawabnye...

 
Design with love by Jiji for Zamimie