Wednesday, June 30, 2010

Sari Ratu, Subang Parade...

weekend lepas parents saya dtg kl melawat anak2...huhu sesekali melawat anak2 kat kl nie...patutnye anak2 melawat mak ayah kan ini terbalik plak..ala sbnr2nye parents saya dtg sbb nak amik my lil sis punya brg sbb dia dh abis belajar dh...so apa lai sila angkut brg anda pulang ke kg semula yer...huhu

okelah citer psl sari ratu plak ini mskan padang...1st time gak mkn nie lebay kurang jer mknan ngan selero negori tp saya rasa, saya rasalah tak tau lah org lain rasa...selero nogori lai sedap...takper next time leh pegi kat sana plak...


kitaorg pi mkn sabtu mlm...tp adalah lmbt kami smpi ke subang sbb kami dtg dari bangi derang dtg dari shah alam mana aci...ayat saya korg dh mkn ker? ala lom amik gambo..gigih tuh dh nama blogger...huhu yerlah masa saya dtg tu semua org dh abis mkn and my anak sedara semua dh lari bersepah2 dlm kedai tu...ngeh2


yorlah plan utama lepas lunch kat umah saya kitaorg akan bergerak ke umah my bro kat shah alam...ptg pi berenang2 kat pool and mlm pi mkn ayam penyet...saya tak jd ikut derang sbb mydear ada family day kat selesa hill, so kena tgu dia blk lah kan bru g sekali...konon2 cam nak mkn ayam penyet kat the curve tp camner boley plak pi mkn kat subang...tapi takper2 lambat2 ponx still lai boley mkn...hik2


menu apa yg kami mkn saya tak tau sbb yg kitaorg mkn sup daging, ayam grg, sambal lada, ikan goreng berkepak n kechap manis serta gulai tunjang...yg lain2 dh abis dh derang mkn...lain kli kena pesan suh amik gbr dulu sblm mkn...huhu oke layan jerlah gbr ek..


*as usual gbr tak mengikut kronologi..ikut suka2 jer...

~my sis aka mak ngah ~

~my abah..[apa lah yg kakak tu citer ngan atok gaknye...khusyuk atok dgr tu]~



~my lil sis with my bro [apsal long ko tak sikat rmbt haha]~





~sabrina yg bam bam~


~eman ngan mama~


~my mom~


~us.. [susah tul eman nie nak dok diam]~



~org lain muka serius borak camner lah aku boleh menyengeh kat situ..huhu~


~org yg dtg lmbt ditemani org yg dh sudah mkn...org lain dh bersepah2 kemana..huhu~



~lagi sekali saya menyengeh disitu~



~the food and the kedai~


~K.A.M.I~



~the baba and eman~


~eman ngan teh botol serta baju monkeynye~


oke abis dh...haha gbr mysil takder plak...mana dia ghaib melayan budak2 so tak ada gambonye..huhu


~~end~~














































0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie