Monday, June 14, 2010

Entry Emo...**edt: with foto..

baru balik alihkan parking keta..dh ler sakit gigi, batuk selesama buat aku hangin jer...
[ha kan dh guna aku..marah punye psl]
mana taknye klu org lain park kat situ tak penah plak suh dialihkan parkingnye...
klu saya jer mesti kena..tak kiralah kat mana aku parking...
mmglah parking haram..tenggek2 jer tepi cam tu...
tp yg jd masalahnye aku jer yg kena...
org lain 3-14 kali parking kat situ tak penah lak kena...
itu belum lai nak citer kalau saya buat kena dpt surat pink....
tp klu geng2 sendiri parking nak terjojol dh keluar keta tu tak penah plak kena alih ke kena surat pink...
klu parking kat tmpt oku ponx kena...klu geng dia parking kat situ tak kena plak...
mana saya tak marah....nmpk cam pilih kasih sesgt...
sebijik2 kena gampang...
sorilah klu ada yg baca terkena btg idung sdri...
panas sgt tak leh kontrol....nak kena luahkna..klu nak ckp tak larat dh sakit gigi...


~inilah surat pink tu~


~see ada jer keta park kat situ...keta saga tu lah tmpt yg saya park tp kena alihkan...tp bila saya park kat situ kena alih plak...surat pink ponx takder kat wiper dia..mana saya tak marah...klu korg marah tak?..sib lah ada parking dkt situ..klu kena parking jauh mmg ler semakin marah saya...~

~abis dh~

5 comments:

Anonymous said...

ni marah kt sape ni???huhu

-cik bella-

mieoney said...

ala kat guard bwh lah tu...
gerammmmm...gerammm...

cik bella dh tak active blogging ke?

purple_lav said...

mcm x adil kan...tak pe mimie,sabar jer..nnt ku pegi parlimen, ku letak surat pepel lagi kt mana2 kete yg letak kt situ...biar fadan muka

mieoney said...

fiza buh byk2 sket kertas tu ek..tau lah aku suka kaler pink tak perlu lah nak letak kat keta aku jer..huhu

cik_ah82 said...

huh, aku pun penah kena gak masa tugas pi parlimen tu..dia ingat dia sapa?hahahaah..berani dia letak kertas pink tu..aku xmau pink, nk coklat bleh?
ko sound je weh..pilih kasih lak..grr

 
Design with love by Jiji for Zamimie