Monday, June 14, 2010

S.U.P.R.I.S.E...

suprise utk apa? utk besday mydear....huhu konon sbb dia dh dpt hadiah and as i said yg kita mkn kat umah jerlah instead of celebrate kat luar...so dia cam pasrah jer...huhu lai ponx hari keja kan so cam leceh lah nak kuar mkn...klu dulu berdua boley lah blk2 keja pegi..kini dh ber3 susah ler sket...


spt yang dijanjikan saya masak mee bandung lah...and he request for nugget tp saya tak goreng ponx sbb fikir nnti nak mkn kek...

mydear: mana nugget?
me: eh nak nugget gak ker? lupa lah nak goreng...takper sat lai i goreng bg mee tu turun dulu...

alasan sbnrnye sbb inilah can..huhu dh kemas2 semua saya naik atas lepak2 ngan dia..tanya lai nak nuget ke dia ckp tak nak...can lai nie turun bwh konon2 nak simpan blk nuget tu dlm peti ais...huhu turun2 jer terus buat operasi kat dlm bilik adik saya...sbbnye klu simpan dlm peti ais kek tu kompomlah dia nmpk sbb dia adalah teramat rajin bukak peti ais...huhu

saya pakat ngan adik saya...so masa saya naik tangga separuh tu dia akan tutup lampu so nmpk cahaya lilin jerlah...hehe agak terkejut lah dia..tp agak spoile sket sbbnye lilin tu cpt mencair so saya adalah dgn segera dn berlari2 anak naik atas sbb lilin dh terpadam...hahaha



~kek suprise sebelum dimangsakan~




tp menjadi jugaklah suprise itu..huhu



~amik gbr tgn jer...tun punye diri tak nak mskkan muka..hahaha~
[see de lilin mencair2]



~black forest kek...beli kat kedai dekat umah jer...sedap tak manis sgt ponx~

apa2 ponx sgt puas hati... =)



~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie