Thursday, June 17, 2010

Selero Negori...

ada tak sapa2 penah mkn selero negori kat amcorp mall, authentic masakan padang dan negeri sembilan...saya 1st time ari tu mkn ngan gigi sakit ngan eman crancky tp still enjoy the food....







1st time sampai kedai tu tgk cam biasa jer...mknan dia ponx cam biasa jer dr pndgan mata saya lah klu tgk kat kaunternye...
tp bila masuk jer dalam mulut...wah heaven..sodap gilos mknan dia..patutlah mydear ckp ari jumaat masa dia pegi tu ramai giler org..kedai kecik jer nak muatkan 50 org ponx melimpah ruah kot...


saya takder amik pic kedai..sorilah pic mknan ada amik...huhu




~teh botol sosro~


~mknan kami pada hari tersebut~


~tempe, jering dan terung berlado~






~ayam kg goreng kremes~



mknan kami ari tu daging salai msak lemak, ayamg kg grg kremes, bergedel, tempe and ikan sepat masin...dan minum my all time feveret teh sosro or teh botol..harganye standard lah cam mkn ayam penyet tu...
pic credit tu google and dishwithvivien
~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie