Friday, June 18, 2010

Wall Sticker...




















cantik-catik kan wall sticker nie..





saya belum beli lai ponx tapi dok survey2 jer dulu mana yg menarik hati...




ari tu masa pi kat umah my sis tgk cntik plak dia letak kat bilik anak dia gbr kereta api ngan hot ballon...









since eman dh semakin membesar and dh pndi main saya ingat nak buat satu bilik utk dia, lebay kepada bila utk main2 lah...




so takder lah kononnye sepah2 mainan kat luar..huhu




so boleh lah diangkut sekali wii tu kat dlm bilik...




tak semak rak tv ngan astro decoderlah, dvd player lah and segala mak nenek gejet lain yg menyemakkan pndgn mata..huhu





so ingat nak cat sket bilik tu samada hijau atau coklat..pas tu hias ngan wall sticker nie...




cari plak wall sticker yg glow in the dark..mmg cun lah..




bila dh gelap2 boleh tgk movie..




planning lah..apa2 ponx tertakluk pada menteri kewangan dululah yg approve proposal...




tp klu utk perdana menteri junior mesti menteri kewangan luluskan..hehe












~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie