Tuesday, June 22, 2010

Our Anniversary...

bagaimanakah cara kami menyambut ulang tahun perkahwinan kami? biasa2 ajer...huhu nothing much and nothing fancy..cuma pegi mkn2 jer ponx pas tu blk mkn nasi plak kat umah..ngeh2


so mlm tadi kitaorg kuar jugak ala2 candle light diner...erm mula2 konon nak dating berdua since my lil sis ponx ada kat umah..so boleh lah suh tol dia babysit kan eman...tp memandangkan saya adalah tidak boleh mkn sgt so mydear ckp agak membazir klu nak pi mkn yg ala2 diner kat hotel...so saya ajak pi secret receipe jerlah dlm hati dok terbayang indulgen cake wpun tak digalakn utk saya mkn kek...huhu


tp mydear tak nak sbb borink dh dia ckp...so ke manakah kami....ke san francisco pizza aja...huhu kitaorg kuar bwk eman so mkn ponx laju2 cepat2 sbb eman dh crancky nak tido..dlm masa sejam kitaorg dh smpi blk kat umah..pantaskan...


meh tgk apa yg di dinnerkan oleh kami..






~eman tgh khusyuk tgk bola...serius dia mmg suka tgk bola...tak taulah apa yg dlm fikiran dia huhu~


~kak saya nak order nie..cepat sket saya lapar nie...~



~calzone utk baba...terbaik wok isi penuh tu..cheese mmg tak kedekut...sos ponx sedap..sos dia letak asing~


~mama mkn mushroom bruschetta...ponx sedap...sgt2 sedap...roti tu tinggal kerak jer sbb keras klu tak mmg bantai mkn dh tu...mushroom wpun tak leh kunyah sbb sedap punya psl telan aje..huhu~



~minuman kami ais lemon tea, lime special and susu kocak..ahaks lime special adalah sedap sgt2 sbb saya order..tp sayang dia ada letak cam air kickapoo rasanye...so keciwa sbb ais gas adalah dilarang sama sekali... :( tp sedut gak 2-3 kali...huhu ikut cara my cousin jgn wash out air dlm mulut terus ke tekak..hehe susu kocak utk eman.. :p ~




~baba with new hairstyle~



~mama [nmpk dh kuruskan hihi] ~


calzone tu separuh jer mydear mkn sbb dia mkn sorg2...saya mmg tak sentuh lgsg...balance bwk balik and mkn nasi kat umah ngan telor masak lemak...lalalalalarikkkkkkkkk... apa2 ponx mkn kat san francisco pizza itu mmg sedap....next time bila saya dh boleh mkn nak pi sana lai...


~~end~~

4 comments:

Fairus said...

napa akak nak kurus ni..jgn terlampau kurus

mieoney said...

ala dik ko jeles eh klu akak kurus..huhu

Ogy said...

salam..singgah baca..hapi anniversarry..semoga kekal ke akhir hayat...

cik_ah82 said...

apsal weh?ko saket ke xleh makan tu?huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie