Friday, June 11, 2010

Weekend E-man....

dh hari jumaat bru nak nak citer weekend lepasnye citer...sori mama bz so tak leh nak wat entry...

oke citer weekend lepas adalah hari yg pjg bg eman sbbnye dr BSP >> senawang >> tangkak >>ke umah nenek >> melaka >> umah nek yang >> alamnda and kembali semula ke BSP...pjg kan hari eman ngan baba n mama...


mula2 dr rumah ikut lebuhraya LEKAS and keluar kat senawang..baba ikut jln tu sbbnye baba tkt nnti hiway kat umah kami jem keta byk...jln kat LEKAS tu mmg lah lekas..hik2 all the way eman tido jerlah sbb eman mmg suka tido klu naik keta...huh



sampai tangkak terus pi umah kawan mama...kwn mama kawin nama dia auntie anne...kitaorg smpi awal so tak jmpa kawan mama yg lain...kat sana best sbb eman dpt mkn aiskrim sbb baba bg...hari panas masa tu so eman dahaga....sib umah auntie tu ada aircond so eman okelah sket..


~mama ngan auntie anne~

lepas tu eman singgah umah nenek kejap sblm gi melaka...mama suap eman mkn and mandikan eman...best jer sbb kenyang and dh mandi sejuk...eman lepak umah nenek kejap jer sbbnye nenek n atok wak nak pi umah org kawen...so bila nenek dh kuar kitaorg ponx kuar lah g melaka plak..



pi melaka sbb nak pi umah nek yang...nenek kepada baba..eman tak penh jumpa dia 1st time jmpa nek yang putih jer eman geram so cam nak cakar muka dia..hehe notty kan eman..so smpi2 melaka check-inn hotel sbbnye umah nek yang ramai org so tak leh tido sana...

~baba tgh check-in..kitaorg dok kat holiday inn melaka..masa nie dh pukul 4.30 dh..~


lepak2 hotel jer ptg tu..nak gi mahkota parade ponx tak smpt sbb kul 6 kami dh nak g umah nek yang dh sbb kenduri mlm...so itu jer kot eman nak citer sbb eman tak pndi citer cam mama..hehe tgk gbr jerlah ek...



~eman kat lobi tgh tgu baba~



~yea dh smpi bilik jom golek...~


~dr bilik eman boleh nmpk menara taming sari tau~

~golek2 dan main~




~eman shuke sbb boleh ngk car and bird dr atas nie~

~hehe malu jer tgk muka sdri smpi meleleh air liur~






~cubaan baba amik gbr kami ber-3 tak berjaya..sbb eman jumpa menda menarik utk main..hehe~


~calzone and ais krim grg...salad dia best tp eman tak leh mkn keras~

~ini bfast mama...mama mkn sket jer sbb sebuk bg eman mkn..tp eman nak main2 jer..hihi~


~eman mkn bubur kat hotel..tp tak sedap bubur mama wat lai sedap...~



~ini mama eman..comeikan hehe~
~dah habis~

1 comments:

purple_lav said...

mama eman sangat comel tp eman lagi comel hehehehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie