Wednesday, October 17, 2012

Be My Baby ~ Wonder Girls [Berbaju Kurung Tuuu]...


dah lah suka lagu be my baby nie...sekali tgk wonder girls pki baju kurung comel plak rasa derang nie...


owh sapa lah yg bg idea kat derang nie tp serius cute..hehe tak nmpk kekok sangat cuma klu korang perasan ada sorg tu yg pki baju ijau dia nmpk kekok sket....bila nak ala2 kangkang sket nnti dia tarik baju dia...lepas tu org lain pki heels tp dia pki snickers jer klu tak silap saya...


apa2 ponx enjoylah tengok... :p

3 comments:

♥ Wina ♥ said...

mmg comel!

Lynn Hamzah said...

hahahaha...cute sokmo...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
 
Design with love by Jiji for Zamimie