Wednesday, October 24, 2012

Maharaja Lawak Mega 2012...


maharaja lawak mega 2012 dah nak bermula kembali dah nie...byk lah cerita yg buat saya melekap depan tv...huhu skrang dok tengok masterchef malaysia S2, masterchef US S3 and adam & hawa...lepas nie maharaja lawak mega plak...walaupun semua saya rakam tp bila smpi waktunye tetap saya tgk jugak...byk lai citer yg dah rekod tinggal nak tngk tp tak tengok2...

so meh kita tengok antara peserta2 mlm 2012 kali nie...ada juga kumpulan2 yg sama, cuma ada penambahan atau pengurangan jer...kali nie jozan ada, nabil ada tp dia join boboi...yg takder sepahtu...tak best plk rasa sbb derang tak join...











tak sabarlah nak tunggu 16hb Nov nie and start tengok...huhu

1 comments:

Lynn Hamzah said...

mesti best nie...x sabar nak tgk...

 
Design with love by Jiji for Zamimie