Monday, October 1, 2012

I'm Back...

i'm back...rindu tak dah seminggu lebay tak berentry...saya baru kembali dari pulau bebas cukai lagi...againn...huhu


tahun lepas dah ke sana, thn nie kembali lai...sajerlah sbb mydear sukakan suasana kehidupan disana...dari balik thn lepas dia tak habis2 ckp nak repeat ke sana...saya plan nak pi thn depan, kira mcm dua thn sekali lah...tp awal thn lagi dia dh suh saya booked tiket and cari hotel yg dekat dengan pantai cenang....ermm layankan jerlah...

kali nie pegi kitaorg pegi 4 hari 3 mlm...nak pi santai2 and rilex2 jer taknak rushing2 sgt nnti tak dpt enjoy all the facility and keindahan langkawi...and lagi beberapa hari nak kesana mydear dapat perkabaran yg team dia akan wat audit and the best part salah satu darinye adalah langkawi...jimat dah separuh perbelanjaan kitaorg ke langkawi...huhu

tp part yg tak bestnye bag space jadi semakin limited...sbb dia kena bwk test gear, laptop semua, itu semua dah penuh hand luggage kitaorg...dah ler kitaorg ber3 dengan bajunya lai...terpaksalah bwk baju plg nipis, paling sket and sumbat selagi boley...pegi jer bag dah 16kg kot...shopping plak sket2 jer...org kim bley lah beli sorg 1...okeylah janji ada...

brg sdri dptlah beli sket...tp sadis ada yg saya tak dapat nak rembat...tah bila nak pi lai tak taulah...huuuu nak beli kat kl kena fikir 2-3 kali kot...huuu okelah nnti2 free saya update lah yer cuti saya kat langkawi...

1 comments:

yatie said...

bila lagi nak pi tak tau...makan kat sana sedap gak kan

 
Design with love by Jiji for Zamimie