Tuesday, February 2, 2010

Dinner at Marriot Putrajaya...

fuhh lama dh simpan..rabu ari tu mydear ajak pi mkn kat marriot ada org nak banjer huhu..dia tanya nak mkn apa..saya request nak mkn dimsum..so ke restoran inilah kami pergi...

~summer palace marriot putrajaya~

tp alangkah keciwanye saya sbb dimsum ada siang jer..tak kisahlah ala carte ke atau buffet..saya nak pi mkn buffet...sbb saya adalah suka mkn dimsum..klu bfast kat hotel selalu kan ada dimsum mmg saya aim tu jer dulu..enak serta menyihatkan..huhu


~muka keciwa tp senyum..[gigi ku nmpk cam gigi arnab plak]~


last2 kitaorg order al carte yg biasa2 jer...so apa yg kitaorg mkn ek..



~szechuan sup -sedap cukup pedas n masamnye~



~nasi goreng cina - tak best sedap lai saya msk huhu~

~butter prawn - heaven giler mkn mmg best sedap~

~sayur cmpur ada asparagus, terung, kacang buncis and sayur apa tah lai satu - sedap jugak tp tak tau apa nama mskkan~

yg takder dlm gbr sotong grg telur masin dgn daging grg kantonis...sotong ponx adalah sedap sgt..rasa nak order lai..tp puas gak lah mkn...daging jer tak sedap rasa mcm daging beger pas tu liat..saya hampir tercekik mkn sbb pki chopstick pas tu takkan nak ludah blk dlm mangkuk kan telan jerlah..terkulat2 nak hadamkan pas tu berair sekali mata..huhu

seafood dia sedap and fresh..rasanye klu order ikan stim ponx mesti best tp sbb mydear tak mkn ikan so kita order udang n sotong jer..tp itu dia bleh mkn sbb fresh dan sedap bngt..huhu

eman spjg kitaorg mkn sgt behave tido jer..huhu tak bgn langsung..dh nak blk bru dia bgn..tp syg lah tak bwk kamera ini amik pki phone so gbr tak cantik sgt..

~masa kitaorg tgh mkn~



~masa nak blk dh..notice eman pki bju baru huhu~

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie