Monday, February 8, 2010

Hati Berbunga2...

yea2 mydear akan pulang esok..sonoknye.. disbbkan my lil sis ada kat umah so saya akan mengambil mydear kat klia..sib dokek jer dr umah 20 minit dh smpi...klu tak berkira2 jugak nak amik sbb nnti kena fikir atr dua smada nak bwk eman atau nak tinggal kan dia kat nursery..sbbnye flight arrival dijangka 6.30 ptg..time tu adalah time tido eman so takut lah nnti mamat tu ngamuk2 plak kat klia tak ke haru...lai ponx nak bwk dia sure kena bwk stroller kena bwk bakul dia...saya plak hanya akan bwk tenggiling jer klu bwk wajunk mydear dijangka akan mengembalikan blk kenangan lama..


nak tau sbb apa..huhu ada sekali tu masa saya bru kawin mydear pi us...so acik ngan berkobar2 mengambil lah suami yg telah 10 hargi berpergian...semangat lebay...sekali dh smpi kat sana nak amik tiket parking acik terlangar tiang kat mesin parking tu..maka kemik lah wajunk mydear dn mengigil2 lah acik tkt dimarahi...tp sib baek tidak yerlah bru kawin lah katakan... =p


puncanye adalah kereta tersebut manual, keta tu besar dan acik adalah kemetot..so agak maklumlah tak smpi tgn nak amik tiket tu..pas tu salah msk lorong pi msk lorong touch n'go..pas tu keadaan mesin parking tu yg menurun kebwh..yerlah parking kat basement kan so masa nak mengundur tu dh mcm ala2 gabra sket...sbb tulah gabra jd berganda2..sib baik kemik jer tepi mmg sipi2 nak kena lampu..klu kena lampu sia2 jer nak kena ganti..klu kemek jer takper wat bodo jer...huhu


~~end~~

4 comments:

purple_lav said...

malam ni pakai cantik2 ye sempena sambut hubby..heheheh....lariks

cik_ah82 said...

hahaha..ayat fiza xmenahan..bukan malam ni la, malam esok..hehe..
weh, husband ang qeja pa weh slalu pi oversea ni?
umah ang area mana weh?xjauh ka nk gi parlimen?

purple_lav said...

oo malam sok eh?apedaa silap malam plak..hehehe.a'ah best le plak kan sll dpt p oversea.klu dia bawak wife dia sekali p oversea lagi best sbnrnya..nk ikut...hikhikhik

mieoney said...

Mlm esoklh fiza..huhu berkobar2 nie.. =p klu nqk ikut bley tp kena kuar duit tiket sdri tu jer..tp almaklumlah ada si kecik kan so paham jerlah nak jln jauh nie..

cik ah hasben aku enginer telekom so byk wat tasting kat luar sbb tuler pi o/station jee..huhu umah aku kt bdr seri putra smpdn nilai tu..nak pi keja taklh jauh sgt cuma jemlah..dh hasben aku beli umah kt sini ikut jeelah..

 
Design with love by Jiji for Zamimie