Friday, February 19, 2010

E-man New Hair Look...

wehoo cuti lama blog ponx cuti..tah apa2kan..blk kg bwk gak broadband tp adalah slow mcm siput sedut malas nak update blog..padahal byk jer menda nak diblogkan...blk2 kl eman plak demam so terbantutlah smngt nak berblog...pi opis plak byk keja lai lah semakin kurang usaha nak berblog...


oke kali nie nak share ngan korg eman punye rambut baru..huhu sian tgk dia rmbt tobek2 dh so blk kg ari tu dicukurkan botak sekali lagi supaya eman bertmbh hemsem...hehe


ini rupa eman sebelum rambut dicukur...rmbt dia dh pjg sket rupa ponx lain..




ini masa sedang dicukur...pi kedai mamak kena RM2 jer...eman diam jer tak nangis ponx..mcm suka ponx ada..mgkn sbb mesin tu bergetar atas kepala dia so dia rasa mcm best..agaknye hehe..


ini dah balik umah mandi semua...dah hemsem dh masa nie...dia buat mulut mcm tu mgkn sbb rasa kepala berangin jer kot...huhu



ini gambaran yg lebih jelas huhu...masa nie dia tgh demam...


~~end~~

1 comments:

Makngah Eman said...

hensem buat mulut ikan tu

 
Design with love by Jiji for Zamimie