Wednesday, February 24, 2010

Mydear is going again....


yer mydear akan fly semula sabtu nie...act saya lebay risau kat eman sbb seem that dia adalah rapat dgn babanye...cth smlm dia nangis2 nak tido and nak susu sekali..so saya dh wat susu tp dia tak mo minum dibantainye nangis jer...saya goyang lai dlm bouncer dia nangis jugak saya bg lai susu...dia tak nak minum ponx...masa tu mydear tgh mandi...bila mydear kuar and bg dia susu tu mau diminumnye wpun tak byk...

~tgk pki ponx baju Daddy's All Star huhu~





adoyai pening kepala saya..yerlah mydear nak pi hampir 2 minggu tak ke menaya kalau dia cari baba dia...cam ari tu demam...last2 bila baba dia pegang terus baik demam jam tu gak..nmpk sgt dia demam sbb rindukan baba dia..bkn sbb saya tak pndi jaga dia yer..huhu


~ini masa dia demam ari tu...seday jer saya ngk... =( ~



skrg nie sbb risaukan eman saya ckp kat mydear jgn rapat sgt ngan eman dulu...huhu sok lepas blk us nak berkepit bwh ketiak jer ponx i tak kisah you...huhu saya lai suka sbb sng nak wat keja takderlah nak berkepit ngan saya jer...huhu






eman ponx skrg nie dh 3 bln and dh pndi nak main2...baba dia mmg rajin melayan dia sbb tu derang jd rapat...kdg2 seronok tgk derang main sama dan pd masa yg sama terfikir bila mydear pegi sok takder sapa nak main ngan eman cam tu...






apa2 ponx saya harap eman oke spjg ketiadaan baba dia...so kena simpan stock bju baba dia byk2..pas tu tak pyh bsh cadar smpi baba dia blk...huhu



~~end~~

2 comments:

purple_lav said...

samalah ngn aleesya. dia lebih suka duk ngn ayah dia. klu ayah dia pandang jer, terus tersenyum. try macik...goyang2 badan dia pun aleesya cuma bagi satu senyum yg kecik.anak...anak...

mieoney said...

samalah fiza...bila baba dia agah sket jer punye mengekek ketawa...tp bila time mak dia senyum2 sumbing ponx jrg nak dpt..huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie