Saturday, February 6, 2010

Entry utk Baba Ep 6...

Asalamualikum wbt...
hai baba sori smlm eman tak tulis utk baba..mlm tadi tok ngan wan dtg tido umah..so eman tido dh tak sempat nak tulis apa2...mama ponx tido sekali ngan eman..sbb tu lah tak wat entry utk baba..


smlm ptg mama amik eman pas tu mama bwk eman pi skol maksyu...hehe eman suka jer sbb ada ramai awek kwn maksyu lah..derang ckp eman comel sbb eman pki topi merah..tp derang tak nmpk muka eman ada jerwat merah..huhu


~tgk tu pipi eman ada jerawat yg merah tulah jerawat..opss seksi sket masa ni nak g mandi~

pas ty blk2 tu mama bukak lagu2 kat komputer baba..eman suka tgk ada lagu yg binatang2 tu..mula2 mama bukak yg eia eia o...pas tu mama buka plak yg lagu kambing tu..ba ba black sheep..hihi sama mcm baba plak nama dia... =p
~eman tgh tgk lagu kat komputer baba~

~inilah kambin tu tp kambin nie mcm garangkan baba~

~eman nyanyi sekali lagu tu pas tu mama amik gbr~

mlm sket tok ngan wan dtg tido umah kita tau baba..tp masa derang dtg tu eman dh tido so eman tak jmpa ponx tok ngan sok pagi bru eman jmpa..eman main ngan derang pas tu eman tgk tok potong rmpt baba..pki mesin tu bising lah..so baba tak yah risau yer rumput baba tok dh tol potonglkan..so tak pyh lah kita beli kambin kat baba... =D


ptg tadi eman, mama ngan maksyu pi psr mlm..eman suka jer sbb dpt jln..eman borink duduk umah jer..eman nagi2 sket jerlah tp sbb eman tak mo mama sush hati..pas tu eman jln2 sket tgk mama beli sayur, pas tu mama beli bwg pas tu eman rasa mengantuk nak tido..eman rengek2 sket2 pas tu eman pejam mata..sedar2 eman dh kat umah..eman bgn sbb lapar..pas tu mama mandikan..

~eman dh pndi pegang botol sdri dh hehe~

eman sukalah mandi tau baba..tadi mama mandikan terapung2 eman..hehe best jer eman senyum2 jer klu mama mandikan..tp eman dh tak muat dlm besen tu... =( kaki eman dh pjg..klu eman swim2 kaki asik kena besen jer..mama marah sbb tkt nnti eman sakit...nnti baba bwk eman pegi swiming pool yer..baba pndi swiming kan nnti baba ajar eman swiming eh...mesti seronok kan...


~suka eman bila mama mndikan..nnti kaki eman mcm itik quak quak~


~yg nie best sbb eman terapung2 tau baba..~

mlm nie eman tido lmbt sket kul 9 bru eman nak tido sbb eman tido siang byk ari nie...eman jd gud boy tau baba tak nangis2, tak meragam2 ponx sbb eman kan dh janji ngan baba nak behave...so masa eman tido eman tgk mama ponx tido..sian mama selalu tak cukup tido so eman bg peluang mama tido..baik kan eman kan, kan...


baba blk selasa nie kan tak sabar eman tgu....eman rindu sgt baba...sib baek mama selalu bg selimut bju baba ilang sket rindu eman sbb eman rasa baba dkt jer ngan eman..oke baba eman nak tido dh.. gud nite, luv you baba..eman akan jaga diri ngan mama sekali kat sini..baba jgn wisau oke..baba take care kat sana tau.. =)

dr:

eman

~~to be cont.~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie