Friday, February 5, 2010

Ke Beryl's Chocolate Factory...


Lunch hour tadi saya telah mengfollow my boss ke kilang coklat beryl's di serdang...selalu dia citer psl kilang coklat nie..hrga takkderlah murah sgt tp boleh lah klu nak beli dlm kuantiti yg byk atau beli yg reject2..yg reject murahlah tp cepat lah habiskan..huhu


~rak-rak chocolate~



~rak display~



~keadan kedai yg sesak mmg bumper tu bumper lah sib semua pompuan huhu~




kilang beryl's nie besar jugak tp kedai dia kecik jer kat luar tu...dh ler org ramai dlm tu mmg bersesak2lah dlm tu..nak amik gbr ponx susah so dptlah 2-3 snap...lai satu kat kedai nie dia jual yg loose punyelah takder bekas..msk dlm plastik jer...hrga klu 500gm tu RM14 klu 1kg plak RM27...so klu ada sapa2 yg nak wat goodies tu bleh kot nak beli...




~hasil rembatan saya~





~Sensational Assorted Chocolate 1kg RM38~






~Milk Almond Chocolate 500g RM14~



~Mint & Bitter Chocolate 300g RM13.50~


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie