Wednesday, September 21, 2011

Bertemu Cik Fiza (akusukapurple)....

inilah penyebab saya cuti khamis lepas...best jer cuti straight 4 hari tp 4 hari cuti saya rehat waktu tido mlm jer...yg lain mmg sepjg masa saya berperang kat dapur jer...tgn tak dan nak kering...kasar mmg kasarlah nak sapu lotion ponx tak dan...hehe so saya ckp ngan mydear spjg minggu nie dapur tutup huhu...tp masak gaklah smlm nasi ngan telur dadar...mydear beli sup tulang smlm...nyum

melalut citer lain plak...owh khamis ptg tu saya ada appointment ngan cik fiza nie saya tgu jer kat umah dia datg ngan ada abg bodyguard dia...1st time jmpa dia..selalu berkomunikasi dlm blog and fb jer...wpun kitaorg bljr satu U tp saya tak pernah jumpa dia memandangkan dia ponx course lain...dia kwn kepada kwan matrix saya...saya kenal ponx sbb dia comment dlm blog saya...so mmg dr situlah kitaorg kenal...

adalah mendanye yg buatkan kami berjmpa so sambil2 lalu lah org katakan...dia mintak tol saya, saya tol lah dia...tolong menolong katanye...hehe

.:: ini cik fiza aka akusukapurple...malu plak time saya nak snap gbr dia hehe ::.


.:: abg bodyguard in action...nasib pencahayaan rumah saya cukup tak yah lighting ::.



.:: inilah yg dia dok snap tu ::.

tak lama ponx dlm sejam cam tu dah settle semuanye...wpun kitaorg tak pernah jmpa tp bergurau and berborak cam kwn lama...tp cik fiza nie cam pendiam sket sbb saya jer yg byk potpet2...hehe last2 gbr bwh nie dpt gak snap bersama....tinggi rupanye dia...saya yg kemetot huhu gaya posing penting supaya nmpk ilusi kekurusan saya hehe...hakikat lebay kurang jer saya ngan fiza...huhu


btw tima kasih yer fiza bg peluang kat aku..apa2 salah silap mintak maaf ler terlebay terkurang...1st time aku kan so cam tak tau plak cara yg betul hehe....klu nak mintak tol lagi bgtau jerlah kecik tapak tangan nyiru saya tadahkan...ceh berperibahasa plak dh...ngeh...

~~end~~

3 comments:

purple_lav said...

mimi, ko dah tak payah nak berilusi sbb ko memang kecik dan kurus hihi.kalau nak bandingkan peha aku ngn peha ko...hahah pengsan!

cik_ah82 said...

argghhhh..jeles2..camana ampa dua bleh jumpa ni..pija, meh la intebiu aku lak..aku kan gila glemer..hahaha..syoknyaaa wehh!
mimi, nk pi umah ang jugakla..hehe

mieoney said...

cik ah ang dok putrajaya dah kan...so boley lah kita gather2 nnti ngan fiza...huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie