Friday, September 9, 2011

Open Tak Berapa Nak Open House...

terus jer update smpi opis...sajer lah ajak member opis beraya kat umah saya...kira cam open house lah kiranye tp kecil2an...saya tak ajak ramai2 ponx sbb saya sorg2 jer siapkan mknan so takut tak sempat nak siapkan mknan byk2...tu ponx masak dh siap2 mlm tadi simpan dlm peti ais...blk tghri tadi panaskan jer and celur mee...wat air and hidangkan...tu jerlah klu byk masa bley gak saya jemput satu opis nie...takper2 next time lah plak ajak derang...

gbr tak banyak yg saya snap sbb mcm lipas kudung menghidang...derang dtg siap tol saya menghidang lai...huhu tuan rumah sorg2 jer mmg tak dan lah nak wat semua menda dlm masa yg singkatkan...

.:: menu of the day ~ mee bandung muar ::.


.:: photogedix lepas kenyang ::.

.:: anak dara pembasuh pinggan ::.


thanks semua sebab sudi dtg rumah saya yg jauh sempadan n.9 tu huhu...jgn serik tau...harap puas hati hidangan yg tak seberapa...klu buat weekend mcm2 lah kot saya bley masak...huhu so limited time mcm nie ini jerlah yg boley saya hidangkan...

~~end~~

1 comments:

With Julia said...

TQ sis jemput kami pi umah akak...open house utk ofis ler tuh sis...yg pasti sodappp! best! umah sis mmg cantik! ehehhe ;D selamat hari raya maaf zahir batin ye sis mimie...jemput lah lagi next raya.

Air sirap, air selasih...
Sekian, terima kasih ;P

 
Design with love by Jiji for Zamimie