Wednesday, September 7, 2011

Raya at Teluk Batik...

bley letak tajuk cam tu? huhu mcm ler ada org nak jamu kuih raya and ketupat rendang kat situ kan...ngeh2 takperlah dr takder wt apa2 kitaorg jenjln kuar sket dr seri iskandar...kat situ tesco tak siap lai, bowling ngan mc'd ponx dlm proses so kita jln lah kedepan sket...bkn nak mandi ponx tp sajer jer sbb tak pernah pegi...plan tu nak pi tgk hantu bonceng lah apalah terus cancel sbb jam dh kul 4 ptg tak kuar lagi dr rumah...so jln dekat2 sudah...






dari seri iskandar ke teluk batik takderlah jauh sgt dlm stgh jam lebay sket smpi lah...kwsn telok batik nie cantik lah dari teluk kemang...agak bersih dan terurus sket lah...tp cam biasalah bila dah ramai2 org mmg lah ada kotor sket...adatlah tu sbb tetap adakan manusia yg tak tau menjaga kebersihan nie...tak phm betullah..

sajer jer tadi tgk web swiss garden damai laut sbb dgr org kata best..tp blm abis google lai review org lain...tgk cam biasa jer tp view dia agak menarik jugaklah...okelah hari nie takder mood sgt nak citer sbb kepala agak berdenyut...lai ponx idea takder nak menulis nie tu yg letak gbr jerlah...jgn marah...tp bley lah kan sptutnye tulis tajuk wordless wednesday... :p

~~end~~

1 comments:

With Julia said...

weee best raya kt pantai... ;)
cantiklah keta eman...pinkkkk tuh!
aunty juju nak tumpang leh x? kekkee :P

 
Design with love by Jiji for Zamimie