Tuesday, September 13, 2011

Kenangan Itew...

tadi belek2 henpon saya sbb tgk apa2 application yg tak guna nak buang jer...wpun hpon nie 32GB tp sbb tak guna rasa menyemak jer application tu semua...lepas tu application tu semua mkn bateri plak tu...lepas tu tgk plak kat bhgn photo sekali ko....


tu dia 928 keping pic dan 48 video tuh...itew ponx gbr tu bru je delete beberapa tadi klu tak mmg cecah 1k lebay lah...tgk2 gak tp cam sayang jer nak buang sbb tu semua kbnykan gbr eman dr kecik lai...sbb klu nak transfer ke pc mesti takder masa nak flip and tgk mcm kita tgk waktu nak tido...dok slide2 sana sini...

.:: 95 % mmg gbr eman jer ::.

.:: tido tertonggeng ::.

.:: mushroom bulat ::.

 .:: pretend to be lord helmet huhu ::.

.:: ceria lepas cuci berak ::.

.:: waktu tido dh macam hulk hehe ::.

.:: masa warded kat KPJ sbb kena pneumonia ::.

semua nie antara kenangan ngan eman....ada byk lai smpi saya sdri tak terpilih huhu....byk sgt dari dia kecik smpilah skrg...cuma sejak2 umur setahun lebay dah kurang dah snap gbr dia sbb semua ponx tak jd jer klu amik...sbbnye pantang kita hala kamera kat dia sure dia dtg nak tgk...lepas tu gbr semua kabur2 sbb dia mana nak dok diam...aktif jer semanjang...huhu 

tp apa2 ponx mmg nak kena clearkan gbr tu dr handphone nie sbb takut2 jadi tak terbelek nannti...hehe smpo gbr apa yg ada nnti ponx tak tau kat dlm nie...kamer ponx sama gak nak kena gak cuci gak sket gbr2 yg ada...kot tetiba pc simpan gbr rosak tak ker nangis nnti...yerlah hilang dh kenangan2 itu...

~~end~~

1 comments:

With Julia said...

Kenangan Terindah kan sis mimie...
sonok belek pic2 lelama...at least terubat rasa rindu mengimbau kenangan silam..weeee kalo ada masa akak leh wat video pic senang...masuk kan pic n lagu so nanti eman besar leh tgk sekaligus...sweeettt yerrr... ;D

 
Design with love by Jiji for Zamimie