Thursday, September 8, 2011

Menang RM50,000!!!

48 Hours Sticky Post (Entry Baru Di Bawah)

Saya nie mmg hari2 akan belek sorat khabar sbb suka lah tgk ada iklan atau tawaran yang menarik diiklankan..Korg ada tgk tak surat khabar baru-baru nie…ada tidak terserempak dengan iklan mamil gold mcm kat bawah nie..




Wah senang2 jer kan beli susu jer boley menang RM50,000....tp bukan cash lah dia bagi dalam bentuk saving account untuk masa depan anak2 kita tu...itu grand prize tau RM50,000 tu...ada monthly and weekly prize juga...klu untuk hadiah bulanan sebanyak RM10,000 saving account...weekly prize plak tempat pertama RM5,000, tempat kedua RM1,000 dan tempat ketiga RM500....lumayan kan...

So sapa yang tidak hendak memang rugilah senang2 jer beli susu jer and boley menang duit...kot2 lah mmg ada rezeki kita dapat lagi yang grand prize tu mmg senanglah masa depan anak-anak kita...yerlah zaman skrg nie serba serbinya perlukan duit...dah lepas lah tu untuk tabung pendidikan anak-anak..

Cepat dapatkan susu Mamil Gold new formula di kedai2 berdekatan anda...dan jgn lupa amik borang sekali...Peraduan adalah dari 1 september sampai 31 december...


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie