Thursday, September 15, 2011

Secret Recipe BSP....

Lama dah rasanye tak mkn kat secret recipe (SR) nie...dh dekat setahun tak mkn...klu kek tu adalah mkn tp klu food dia mmg serius lah lama giler tak mkn...so ahad lepas sedang elok lepak2 tgk tv sekali tgk masterchef us season 2 yg bru dia wat kek lah plak...kek plak yg jenis lapis2 ala SR tu...terus gedik2 ckp ngan mydear nak mkn....

sbbkn SR nie dekat BSP dh ada tu yg wpun dah lewat sket ponx berani jer ajak mydear tu...ingat nak mkn kek jer sekali amik lah mknan berat terus alang2 tak dinner lai kan...meh tgk apa yg kitaorg order...

.:: ice lemon tea ::.


 .:: fish and chips ::.

.:: chicken cordon blue ::.

nak citer sket psl chicken cordon blue nie mydear yg order....sampai2 jer tgk ayam rentung cam tu...bila ckp ngan waitress yg atr tu psl apa kaler cam tu...dia bley jwp mmg mcm nielah warna dia...mydear ckp lai selalu mkn kaler dia lain...and klu kita tgk gbr dlm menu ponx bkn kaler mcm tu...so mmg jwpn dia "mmg mcm nie" adalah tidak betul hokey..and terus jer budak tu berlalu pergi...mydear pandang2 gak kat manager ker apatah pekerja yg ramai2 kat kaunter tu tp takder apa2 respond ponx dr derang...mls nak pjg2kan citer mydear mkn jer...tp serius lah klu mcm nie teruk betul wpun tak hangus rentung tp tetap tak bgs lah kan nak serve kat customer....kira mcm food takder quality lah...lepas tu saya punye fish and chips tu sket jer kentang dia...kedekut tul letaklah byk sket patutnye...so please lah yer pihak management secret recipe bandar seri putra sila lah amik action sket customer complaint nie....

.:: banana chocolate cake::.




itu jerlah mknan yg kitaorg mkn mlm tu...agak keciwa sketlah dgn food dia...kek tu biasalah sbb buat dekat kilang dia rasanye so mmg standard rasa kat mana2 ponx mcm tu jugaklah kan...

~~end~~

3 comments:

purple_lav said...

waaaa bestnya banana choc cake tu. terus terbayang kesedapannya...ini tak bleh jadi ni.....

kak suzi said...

terus rasa terliur..nak g SR jugak la...lama tak makan kek coklat indulgance...tomyam kung...emm..yummmy...

farheenselection said...

mmg dah lama betul tak makan SR.. last was few mths ago; itu pun member belanja SR cake... anyway, salam perkenalan sis..

 
Design with love by Jiji for Zamimie