Friday, September 23, 2011

E-man Dengan Cumi Ciki...


semalam pi mkn kat wong solo lepas dah lama tak mkn...lepas tu craving nak mkn sotong goreng tepung atau cumi goreng tepung...dulu2 lai kitaorg nak mkn tp ada sekali tu order2 smpi nak habis mkn dh dia tak htr2 last2 kitaorg cancle jer order...so smlm masa ajak mydear mkn kat sini dia siap ckp nak mkn cumi grg tepung lai...wpun dia tak mkn seafood tp dia suka jer mkn menda nie....

tp tulah smlm mkn semuanye failed lah saya rasa...ayam cam ada rasa lain sket, mcm rasa ayam dah lama... lepas tu ayam masin, sambal ayam penyet ponx masin....terung berlado tak berapa nak kick mcm selalu...sotong goreng tepung masin gila...mydear ckp sbb saya selsema sbb tu lah rasa tak besh...tp saya rasa mmg mknan tu semua masin...sbb selalu klu selsema nie takder rasa bkn terlebay rasa masin...hehe tp takperlah bkn nasib saya pi mkn smlm semua tak kena...hehe

so mai tgk gbr eman plak menikmati sotong goreng tepung...part dia mkn sotong tu lupa saya nak snap...sbb sotong kan liat sket gigi dia manalah kuat lai nk gigit...saya tgk dah mcm mkn getah plak dia mkn sotong tu huhu....






~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie