Wednesday, May 16, 2012

Cerita Kenduri Kawen....

cerita kenduri kawen cousin mydear saya buat dlm satu entrylah memandangkan gbr byk gbr yg sama cuma pose jer berbeza2 so cam tak tau nk citer apa sgtkan so kita rangkumkan sekalilah...

tema wedding adalah purple...secara kbtln kami tak tau ponx tpi tertiba pki baju sama plak kaler..takderlah sama sebiji sebijun tapi sipi2...huhu kelabu2 purple...mydear ngan eman pki kelabu and saya pki baju kelabu ada purple2 and for sure pki tudung purplelahkan...hehe tp gbr saya takder rupanye...gbr yg ada semua candid yg buruk...huuuu T__T

bertempat tak tau kat mana tapi dekat dewan yg bwh pasar atas dewan tu...dekat ngan suntec city mall...area mana tah hehe...tp klu tunjuk jln saya taulah...dekat ngan seri malaysia penang tu...

pelamin cantik sungguuhlah...masuk2 jer mata terus tertangkap kat situ...ala2 fairy tale punye wedding theme dia kan...nape lah masa dulu saya kawen takder cam nie...hehe


so hari esoknye ahad tu kita ke rumah pengantin lelaki plak kat kamunting perak...majlis dekat dewan juga dewan belia dan sukan kamunting...best sbb full aircond..hehe panas yg membahang...smpi2 jer semua org cari tempat berteduh..tapi bila dah kena aircond semua org lega...huhu

kitaorg pki theme kaler orange kat sini tapi pengantin tema hitam silver...so mmg takder kena mengena lah ngan kitaorg...nie kitaorg2 sdri2 jer nie..huhu



kat sini cam biasalah dpt ikut meja vip lahkan...huhu lauk dia sedap gak cuma yg terpaling tersedap saya rasa dia punye air asam...act tak tau air asam tu nak mkn ngan apa...sbb biasa org mkn ngan nasi daging, tp tgk dar menu, nasi dan lauk bkn nasi daging...tp sbb ada tomato dlm air asam tu saya kaut juga smpi bersih dlm mangkuk tu...org lain tak usik...serius sedap giler air asam sbb dia mcm ada letak kerisik dlm tu...air asam terpaling tersedap saya penah mkn...huhu


dah takder menda nak ckp dah tu jer...korang layan jerlah gbr2 tu ek..huhu

1 comments:

With Julia said...

wahhh meriah yer kenduri kahwin...eman pandai pose peacee la kak mimi ehehhe...bila tgk bride pakai hitam silver trus teringat juju tawin2 dulu hikhikhikhik ;P cantikkk tema dia :D

 
Design with love by Jiji for Zamimie