Monday, May 28, 2012

Come To Momma...



yah inilah dia yg kitaorg dok tunggu2....akhirnya tiba juga and terpasang juga dirumah...unifi sudah berada di rumah cuma saya jer yg tak pndi nak gunakkan sepenuhnye...blur kejap masa dah masuk tu...smpi mydear ckp aritu kata nak download movielah citer korea lah tp apa ponx tak buat lai...huhu sabar yer abg saya tgh nak cari website mana utk download and citer apa nak download....


kitaorg amik plan VIP20 wot*wot*...terpaling the best sbb mydear kan staff TM so byrn adalah seperti harga utk VIP5...best giler sbb saya tgk citer korea kat kimchidramas tu terus click play jer...tak yah tgu buffer dulu ponx...klu dulu sbb rumah kitaorg masing2 ada gadjet sdri so salah sorg jer bley bukak youtube klu dua atau tiga2 bukak youtube akan buffer sesgt...org yg plg tensen adalah eman sbb dia akan mengamuk2 and nangis sbb citer feveret dia tak bley nak play...asik kuar gelung bulat berpusing2...hehe

so klu download plak dah bley memilihlah...amik yg high resolution lah sudah semestinya sbb nak tgk kat tv biar yg HD baru puas hati...klu tak sia2 jer beli tv mahal klu tak gunakan sepenuhnye...lepas tu download kejap jer...takyah lah tgu berhari2...tak smpi stgh jam dh siap kot...ke kurang dari tu saya tak perasan plak sbb kdg2 bilah dah click download tu saya buat menda2 lain...

aktiviti skrg tgh mencari movie2 dan citer2 korea yg best2 utk didownload...klu yg hyppTV tu tak berkesempatan nak tgk lai ponx sbb tv yg psg hyppTV tu letak dlm bilik permainan eman...astro still lai psg sbbnye hyppTV rasa saya tak berapa menarik sgt ceritanye....tgklah camner nnti mgkn nak suh mydear pindahkan kat bwh kot so senang klu ada org dtg bley tgk kat bwh...sbb tv saya skrg kat atas so klu nak suh naik tgk derang cam malas and segan...huhu

4 comments:

sawaNiLa said...

kiterang pakai VIP5 je tu pun dah cukup laju cuma hipptv kejap kejap kaku...ni time berebut nak tgk tv, bebudak nak tgk kartun mak budak nak tgk TV3.

With Julia said...

bestt ooo ada unifi kt umah sis mimi...nak jugakkk ehhehe ;) nanti nak survey lah..nanti masa pantang x lah bosan sgt dok umah...leh tonton citer korea ngan baby soon ahahhaha x pasal2 bb suka citer korea lak....:P :))

mimie said...

yatie : mmg hyyptv tu selalu kaku2...since kitaorg tak tgk sgt so tak jadi hallah...hehe

jue: cepat2 nnti bley dl byk2 citer bley tgk...dlm pantang tak elok membaca org tua2 kata nnti mata cepat rabun...so tgk lah movie and drama jer ek...klu tak bosan nnti..hehe

cik_ah82 said...

eii, xaci mie, nak jugak rege best..hehe..aku amek vip5 je, tu pun mmg laju jugak, anak aku layan utube je la..kalau ko ada cite best2, ko gtau la ek..aku ada unifi pun malas nk surfing..hahaha..astro ang potong dak?

 
Design with love by Jiji for Zamimie