Tuesday, May 8, 2012

Sticky Yummy...



inilah dia yg sticky tapi yummy...sticky candy baru beli tadi nie...fresh from oven huhu...secara kebetulan ada event nuffnang kat pavilion tadi...lepas tu masa lunch kat food court terus nmpk kedai ni dan terus terbeli...sbb keterujaan melampau nmpk gula2 cantik2 terus lupa nak kuarkan kamera dan snap...sighh

saya beli yang botol besar sket RM19.90 sbb yg botol nie campur2 perasa dia...klu yg RM15.90 tu ada satu perisa jer...mydear ckp amiklah yg campur2 nie sbb bley rasa mcm2...sbbnye dia tgk saya dah gelabah kat situ tak tau nak pilih mana satu terus dia bg arahan huhu...dia takut saya meroyan and amik semua perisa...hehe

isi kat dlm dia bercorak2 tuh...korang google jer sticky candy kat google images kompom korang ponx akan meroyan cam saya juga...hehe klu nak customize ponx bley candy nie...kot2 korang nak buat goodies utk kawen ker, nak wat besday party ker...bley letak nama sdri ada sedia borang nnti...bley download dari website dia jer...minimum order klu tak silap saya 6kg tau...


klu nak tgk cara2 candy nie dibuat tgklah kat bwh nie...sure korang akan terkagum punyerlah...huhu







1 comments:

Sidratul Muntaha said...

owh
lebih kurang mcm sugar fondant la ni..
huhuh...

 
Design with love by Jiji for Zamimie