Wednesday, May 9, 2012

Kids Are Adorable....


nak share ngan korang video indah dan ilham untk projek 1Cinta 1 Lagu oleh CelebrateTV....bdk2 adalah sangat jujur dan funny...gelak2 jer saya tgk hehe....

byk lai video yg ada...korang pi kat fb CelebrateTV nie...saya ponx tak baca detail lai utk apa program nie...tapi saya dah tgk bebrapa video mereka...yg paling touching adalah Episode 4 : Wani & Shafiq...

selain tu ada juga dernag wat DIY crew interview org2 yg kreatif...serius best...

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie