Monday, May 7, 2012

Letih Hari-Hari Macam Nie...

letih lah kalau hari-hari SMART tunnel tutup...dari last week saya g keja kul 6 lai...bgn 5.30 lepas subuh terus gerak kuar rumah..so mydear kena take turn atr eman g umah bbysitter...

saya smpi opis mmg awal seawal 6.40 lai tp letih sgt sbb nak kena kuar awal pagi...klu smart tutup jer rasa nak cuti jer...tp takkan tiap kali tu nak cuti...kang mau ada seminggu 2-3 kali tak g keja...nak wat alasan apa...alasan smart tutup...huhu

kang klu lambat lebay dar 5 kali sebulan dapat memo plak...nak kena buat surat penjelasan plak...sedangkan dekat punch card dah tulis sbb apa lmbt and dah dpt pengesahan bos lai tu...tak paham sungguhlah...

4 comments:

purple_lav said...

skrg ni asik ujan lebat je. aku pun tak sanggup nak redah jalan tu kalau ada asgnmnt belah sana. jem teruk dari tol lagi....

♥ Wina ♥ said...

pg tadi dgr kat radio smart dah bukak...tutup lagi ke?

kalau smart tunnel tu tutup mmg jem teruk le uhuhuhuuu

mimie said...

fiza : klu ko sekali sekala ponx lemah aku hari2 pening dah...rasa nak berenti keja jer weii..huhu

wina : masa mimie lalu pagi tadi 6.40 still tutup lai...rasa dlm kul 8 baru dia bukak sbb tgk kat LLMtwitter tu...huhu

With Julia said...

jem? kl mmg x leh dipisahkan dgn geng baik iaitu jem...so kitalah mangsa2 keadaan wpun dh kuar awal... moga Allah permudahkan ibadah kiat semua mencari rezeki halal...amin :)

 
Design with love by Jiji for Zamimie