Thursday, May 10, 2012

Mission Avangers Yang Failed...


minggu lepas hari sabtu lepas blk rumah makcik kitaorg ker the mines....skrg nie suka jer jenjln kat the mines sbb semua ada...selain tu chatime ponx ada...kitaorg kan hantu chatime hehe...pegi sajer jer jenjln sambil2 minum chatime...

lepas tu mydear ajak pi tgk the avangers and nasib kitaorg baik sbb ada tiket...kitaorg amik couple seat sbb duduk ber3 kan...so nie kira 1st time nak bwk eman tgk wayang nie....berdebar2lah juga...mmndgkan eman suka superhero so peluang lah nak bwk dia nie...dgn harapan bila dia dh oke so byk citer yg kitaorg bley tgk nnti...

masuk2 jer dlm tu dia cam eksited campur cuak...kitaorg ponx buat mcm2 cara supaya dia tak takut...sekali spoillah sbb couple seat tu dia punye penyandar sket punye tinggilah...yg saya nie ponx nmpk paras2 mata jer, eman klu duduk tak nmpk apa langsung...kitaorg ribakan ponx still tak nmpk clear sgt...yg kena riba mydear lah sbb dia tinggi sket, saya rendang sket riba ponx tak guna...siap guna handbag saya sbg alas supaya dia tinggi lai...jahanam coach saya... :p

klu nak diri nnti kacau org blkg sbb blocking...lepas tu mcm biasalahkan citer2 mcm nie lambat ler nak klimaksnye...stgh jam pertama yg kuar ironman dlm 5 minit jer...mamat tu dah jadi gelisah sbb bosan...huhu kejap diri, kejap duduk, kejap dia pi capai kepala org seat depan...last2 dia ckp baba jom blk...bley...baru stgh jam...

lepas tu kat bwh tu ada baby menangis plak...dia dah start lah jadi kepochi turun dari kerusi menjengah...lepas tu seat yg wing kiri plak ada bdk dok jerit2...dia ponx sama naik jerit...last2 bila eman dah ckp jom2...mydear pndg saya ckp jomlah balik...huhu terbang RM32 dpt tgk stgh jam jer avengers...huhu

nmpknye eman tak bley nak sabar...yerlah klu kat umah eman suka tgk citer real steel sbb ada robot2kan...hari2 ckp nak noisy boy...hari2 suh saya bukak tp nak tgk part2 yg best jer...part2 lawan...part2 biasa tu terjerit2 suh saya tukar, klu saya tak layan smpi nangis2 lah dia...hehe

so lepas nie mission klu nak tgk wayang bwk tgk citer kartun jerlah...tak sabar nak tgu madagascar bulan 6 nnti...yg nie kompom bwk eman sekali...klu budak bising dlm tu ponx takper sbb majoriti yg tgk citer nie ponx budak2 kan...huhu


2 comments:

strawberi said...

kesiannya
sama kes ngan rayyan ms tgk ironman 2 dlu...stgh jam je berthn..tp seb baik sy dh gi tgk ngn mmbr..so berkorban la jaga dia kt luar wayang..laki tgk sorg2..haah
btw..citer avengers awal2 bosan sket..tu yg eman tklayan tuh...last mmg best giler..nak2 tgk yg 3d...hehe

mimie said...

huhu budak2 cepat bosanlah kan...takperlah tgu dia besar sket lai mgkn boley bwkkan...
takper nnti avengers tu tgu jerlah kot2 ada sapa download...klu nak pi tgk tak tau bila...redha jer hehe..

 
Design with love by Jiji for Zamimie