Friday, May 11, 2012

Trudy & Teddy Opening Boutique, Pavilion KL....

first of all thanks tu nuffnang sbb invite saya ke event ini...majlis pembukaan Trudy & Teddy Outlet dekat pavilion...first time pegi pavilion berdebar2 rasa...hehe sbb tak pernah pegi, tak tau jln, tak tau nak park kat mana...tp nasib baik mydear cuti ari tu so ajak lah dia g...

Trudy & Teddy nie terletak kat tingkat 5 pavilion sebelah ngan pintu masuk parkson and sebelah tu plak ada mothercare...sblm nie klu beli baju trudy & teddy nie saya beli kat parkson...tak prsn kat mana lai ada jual...tp nie kira first outlet yg derang bukak...

sorilah klu korg tgk gbrnye kuning2 jer...sbbnye setting kamera saya salah lepas tu bila snap gbr kuning jer...padahal sket punye terang dan cantik kedai tu...kaler soft blue ngan cream theme color dia...sbb dah kuning gbr saya so saya edit lah gbr saya kepada dusk kaler...huhu okelah juga nmpk cam country2 sket...

kalau tgk baju2 trudy teddy nie dia punye fashion ala2 formal gitu...kemeja ada bow, ada tie pki ngan vest mmg cutelah...dgn kasut ala2 loofah tuk kanak2...mcm golongan bangsawan inggeris punye baju...huhu plg geram baju girl dia gaun polka dot mmg cantik sangat...nasiblah takder anak pompuan lai, klu tak mau gak memborong...

size baju untuk dari umur 0 bln - 4 tahun...so dah nak raya nie bley lah korang pi beli kat sini...

gbr kat bwh nie elok sket lah dari yg atas...cantikkan kedai dia nmpk soft and calm jer...nak tgk baju ponx tenang...kat bwh nie acara potong reben...tgk anak2 mat salleh nie gebu mmg geram...huhu kelakar ponx ada sbb derang nie dah tak sabar nak potong reben tu...tak smpt suruh potong dah ada yg potong...lepas tu plak ada yg nangis sbb potong tak putus...huhu so cute...



ramai gak blogger yg ada antaranye yatie, nadia, iza pink stilettos, fillanie ini jer yg saya kenal klu tgk senarai ada 10 org blogger...klu ada sapa2 yg pegi hai2 lah kat sini yer... :) tak smpt ponx nak kenal2 sgt ngan derang...sbb saya terkocoh2 lari dari opiskan huhu...lai ponx org lain bwk babies so derang cam sebuk nak handle anak...saya jer kot yg tak bwk eman...hehe

mommynadia ngan anaknye masam jer saya nak snap gbr...hehe tp bila senyum manis mcm mama dia... :)

so mcm biasa klu pi event sure dapat goodieskan...dapat voucher RM50...tak beli time tu ponx sbb saya tak pandai nak pilih time ramai2 org...next time pi ngan mydear ngan eman pilih senang...lai ponx kena bwk menteri kewangan baru senang nak beli...huhu

apa2 ponx thank trudy & teddy for the voucher and nuffnang sbb invite... :)

3 comments:

mommynadia said...

eh mommy n Ryan la..hehe malu ;')
apapun nice meeting u..hopefully jumpa lg di event lain..boleh jumpa ur baby too..

mimie said...

nadia : insyallah klu nuffnang panggil event lai bley jmpa kan..almaklumlah kita punye blog picisan jer..huhu klu tak kita jmpa dlm blog jerlah yer..hehe

Filla ~ Kasihs said...

haiiii... saya lagi blur masa event tu.. hahah.. harap org datang tegur.. nak tegur orang takut-takut..ahahah.. nice meeting u too!

 
Design with love by Jiji for Zamimie