Tuesday, May 22, 2012

Wedding Zhafran & Fieda ~ Bersanding Day...

sambung hari esoknye majlis bersanding...dekat tempat yg sama juga dan waktu yg sama juga mlm...kli nie semua org dah tau tempat so takderlah terlajak simpang cam ari tu...hehe gbr tak byk sgt sbb setting kamera lari plak tak tau psl apatah so gbr byk tak jadi...






takder menda nak citer sgt mcm biasalahkan kita g umah org kawen...merenjis, mkn beradap bergambr itu jerlah...huhu eman cam biasa sebuk ngan kamera dia...


lepas dari gbr atas nie terus setting kamera lari...gbr kat khemah makan semua tak cantik gbr gelap jer...puas dah saya tukar setting tak mau juga...so hadap jerlah gbr yg ada nie ek...tu ponx dah adjust sket2...

mypil pki baju gelap so smpi kemuka2 nmpk gelap...tema kitaorg ari tu adalah oren...sbnrnye saya ada baju baru nak pki tp mydear tak suka saya pki bju tu so pkilah saya baju lama...huuu nmpknye baju tu pki raya tau ke opis sajerlah nmpknye...huhu

sorilah citer kawen2 jer...bz sket skrg nie...yg nie ponx sbb dah nak lunch hour and saya puasa so adalah masa sket nak rest2...esok smbg lai citer wedding nie...yg belah kitaorg plak ek...

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie