Tuesday, July 10, 2012

Park Ji Sung Move From Manchester United To QPR


from


.:: Manchester United ::.



to





.:: Queens Park Rangers ::.

saya bukanlah peminat bolat sepak tak kira malaysia, dunia atau mana2 kelab ponx...tapi lepas tenguk park ji sung dalam running man tu amik lah tau juga psl dia sket2....huhu setelah 7 tahun di Man Utd park ji sung kini akan bertukar arah ke Queens Park Rangers plak...kontrak selama 2 thn...byrn tak diberitahu...rasa mesti byk nie...klu tak byk takkan dia beralih arahkan...hehe pndi2 jer buat gosip... :p




so klu tony fernandes kerap bwk QPR ke Malaysia bley lah tgk park ji sung selalu...huhu serius dia bknlah sehandsome artis2 k-pop tu tp dia ada attitude lah saya rasa...yerlah bermain dengan kelab terkemuka dunia displin dan attitude penting lah kan....and masa tgk running man tu saya rasa dia adalah sgt funny dan spontan...hehe

1 comments:

With Julia said...

weeeee mmg park ji sung mmg mantop kan kak mimi...x sia2 tgk running man kekkeke...best2 :D

 
Design with love by Jiji for Zamimie